Denne artikkelen er en betalt annonse.

Det kan ofte bli en del kaos blant tingene når man har barn, og spesielt dersom man har flere enn ett. Det blir mye å organisere og holde styr på, både i eget hjem, i barnehagen, på skolen og kanskje gjennom fritidsaktiviteter. Med så mange kontaktpunkter gjennom en hel dag og en hel uke, har man lett for å miste ting eller at for eksempel en genser havner i venninnens sekk. 

Slik forsvinner den ene etter den andre tingen. Heldigvis finnes det navnelapper og måter å personliggjøre barnas ting på. Her gir vi deg en liste over ting du absolutt bør huske å markere med barnas navn innen de farer av sted til skolen eller blir sluppet av i barnehagen.

Klær

Barnas klær kan plutselig ligge igjen i barnehagen, på skolen eller i en kasse for gjenglemt tøy på svømmehallen. Det er også fort gjort å forveksle sine klær med bestevennens klær. Dette kan du unngå ved å markere dem med navnet på klærnes eier. 

Smukker

Å miste en smukk kan bli til en stor krise for barnet som har sin favoritt. Nattesøvn kan gå tapt og verden kan rase sammen. Nuk smokker med navn kan derfor være redningen og avverge smukkekrisen. Kankje barnets favoritter er runde smokker eller blå smukker. Sørg for å holde styr på smukken ved å personliggjøre den med navn.

Matbokser og drikkeflaske

Det er lurt å holde drikkeflasker og matbokser mest mulig personlig for å unngå forflytning av bakterier fra den ene til den andre. Klistre i vei med navnelapper for å markere hvem det hører til.

Sko

Skotøy kan være alt fra tøfler som blir brukt innendørs i barnehagen til gummistøvler og fotballsko. Sko former seg etter foten og er noe av det viktigste vi har på oss gjennom dagen. Derfor er det viktig å være ekstra påpasselig med å markere skoene til ditt barn med riktig navn.

Luer, skjerf og votter

Med massevis av lus som florerer i barnehager og på skoler, er det ekstra viktig å markere barnas luer med deres navn. Det samme gjelder også for å holde styr på skjerf og votter, som har lett for å forsvinne.

Kosedyr og leker

Bamser er ofte noe man koser med og helst helt oppi fjeset fordi de er gode og myke, og man ønsker å klemme på de dagen lang. Med barn i barnehagen havner de ofte også i munnen i likhet med leker, samt så og si alt mulig annet rart. Derfor er det ekstra viktig at man har markert barnets leker.