Oppussing av et soverom trenger ikke å sende deg ut i gjeldskarusellen. Det finnes metoder for å kutte kostnader, men likevel oppnå ønsket resultat. Når det er sagt, så er det visse områder der du vil angre på at du ikke bruker et produkt av høyere kvalitet.

Her kan du spare

På disse områdene kan du fint spare noen kroner uten at det går utover resultatet:

Lamper: Attraktive lamper til en rimelig pris er tilgjengelige overalt. Så lenge de ser ut slik du ønsker de skal og passer inn i stilen du har valgt kan du fint velge en modell som er rimelig.

Gardiner: Utvalget av ferdige gardiner har eksplodert de siste årene, og det er nærmest ikke mulig å se forskjell på ferdigsydde gardiner og spesialsydde gardiner.

Gjenbrukte skatter: Noen ganger kan et besøk på Finn.no eller et garasjesalg være rene gullgruvene når det kommer til soveromsmøbler. Folk bytter ut nærmest helt nye møbler bare for å endre stil, så her kan du gjøre et kupp.

På disse områdene bør du kjøpe kvalitet

Tapet: Hvis du bestemmer deg for å bruke tapet på soverommet så kjøp tapet av god kvalitet. Uavhengig av om du kjøper tapet som skal males eller som er ferdig mønstret. Tapet av god kvalitet og god tykkelse er utrolig mye lettere å sette opp på veggen enn tynn tapet av dårlig kvalitet. Kvalitetstapet er også langt mer motstandsdyktig mot de naturlige bevegelsene som er i en vegg gjennom året slik at du slipper sprekker eller skrukker i tapeten over tid.

Kunst: Hvis du ønsker, og har råd til, å utsmykke soverommet ditt så kan det være lurt å investere i ekte kunst som øker i verdi over tid. I tillegg til at det øker trivselen på soverommet så kan det være en smart investering i tillegg.

Seng og Madrass: Mange mennesker går gjennom livet uten å kjøpe en eneste kvalitetsmadrass. Dette betaler de for gang på gang i form av dårlig søvn. Er det på ett område du ikke skal bruke sparekniven for mye så er det på sovekomforten. Du kommer aldri til å angre på at du brukte penger på sengen din.