Det er noen som gruer seg til å kjøpe hvitevarer på nett, da det handler om relativt store beløp, tunge maskiner og mange forskjellige tilbud på markedet. Noen få ganger kan det også være greit å faktisk se på hvitevarene i den virkelige verden, men i de aller fleste tilfeller er det helt uproblematisk å kjøpe vaskemaskiner eller tørketromler fra whiteaway.no, få de levert hjem og ta i bruk sin nye maskin.

Lag en egen kravliste

Alle husstander har helt unike behov når det gjelder klesvask. Derfor er det smart å begynne med å lage en egen personlig kravliste, som tar utgangspunkt i hvor mye maskinen skal brukes og hvilke funksjoner som er viktige. Det er mye enklere å velge det riktige alternativet ved å begynne med et bredt søk.

Husk både mål og tilkoblinger

Svært nøye måling, og sjekk av forskjellige produkters mål, bør være neste steg. Noen bad og vaskerom har enkle planløsninger med godt om plass, men andre steder kan det være at det handler om millimeter når den nye tørketrommelen skal komme på plass. Selv om de aller fleste boliger også har plass til vaskemaskin og tørketrommel som er laget med tanke på standardmål, er det viktig å huske på de små detaljene. Er det skyvedører foran vaskesøylen som kan komme i veien? Er det noen nedkasseringer eller andre ting i taket som det er nødvendig å ta høyde for? Pass også på hvor strøm, vann og avløp er plassert.

Sjekk alternativer for levering og montering

Tørketromler veier vanligvis ikke så mye som vaskemaskiner, men de kan fortsatt være tunge. Følg med på hvilke alternativer som finnes for levering, montering og eventuelt gjenvinning av gammel maskin. Det kan være vel brukte hundrelapper i noen situasjoner. Vanligvis er det ikke nødvendig med rørlegger eller elektriker til montering av tørketrommel, så lenge som det allerede finnes opplegg til maskinen.