Har du tid til å dra ut og oppleve verdenen, men mangler noen å oppleve den med? Dra på gruppereise, hvor du er sammen med andre likesinnede mennesker.

 

Hvordan foregår gruppereiser til utlandet?

Mange ønsker å reise ut i verdenen med andre og oppleve forskjellige land og kulturer. Det kan dog være vanskelig å planlegge sammen med dine venner, og finne ut av hva dere vil oppleve, og hva som er mulig, samt pris. Det kan samtidig være en del usikkerhet forbundet med en slik reise,  da man ikke kjenner til områdene.

Det kan derfor være ideelt å bestille en reise gjennom AdventureNO, som setter sammen grupper, og sender deg ut på en reise hvor alt er planlagt.

 

Frivillig arbeide i utlandet

Du kan også velge å gjøre frivillig arbeid i utlandet. Her er det mulighet for å arbeide med barn, som enten skal passes på barnehjem eller undervises i skolen. Uansett hva du velger, vil barna utstråle en livsglede som du aldri har sett maken til.
Du kan også velge å jobbe med dyr som enten er blitt mishandlet eller anses som truet dyreart. Du har derfor mulighet for å komme helt tett på dyr som du ellers ikke ville.

Uansett hva du velger, vil du bo sammen med andre frivillige fra andre deler av verden, som også brenner for å hjelpe dyr eller barn som ikke har samme vilkår som oss.

Hvis du vil vite mer om det kan du lese mere på deres hjemmeside.

Alt etter om du velger en gruppereise, frivillig arbeide eller en kombinasjon av disse vil du bli koblet sammen med andre mennesker som har de samme ønsker som deg. Dette er med til å skape en god gruppedynamikk, og mulighet til å utvide din vennekrets når du vender hjem igjen.