Mange mister lysten på sex etter noen år med samme partner. Man får rett og slett ikke tenningen man hadde. Det kan være mange grunner til det, slik som at man har fått barn, en stressende jobb og ikke minst at man har hatt den samme sexen gjennom flere år. Alt blir bare mer av det samme, noe som kan bli kjedelig og intetsigende.

En ting som kan hjelpe er å utforske alt sex har å by på. Det fins merkelige fetisjer, slik som å tenne på tær, til nye sexstillinger, slik som en reverse cowgirl. Noe annet er analsex. Det kan virke ekkelt og smertefullt å prøve analsex, men bruker man en buttplugg kan hele akten gå fra smerte til ekstatisk nytelse.

Hvorfor bruke buttplugg

Det er flere grunner til at man kan bruke en buttplugg før sexakten. For det første kan man gjøre seg klar for selve penetrasjonen, slik at ringmuskelen blir mer avslappet og klar. Bruker man en god analkrem i tillegg vil man være smurt og klar for sex.

I tillegg kan man bli mer tent før selve akten. Å leke med en buttplugg kan kile deg intenst i hele kroppen og lysten øker i takt med masturberingen. Buttpluggen kommer i forskjellige fasonger, slik som kjegleformet og med kuler.

Nysgjerrigheten bør utforskes

Kanskje vil denne avgjørelsen gjøre at dere for tilbake lysten. Det er fordi man tør å leke og utforske hverandre. Kanskje kan han stimulere deg med beføling på klitoris samtidig. Dette gir en eksplosiv orgasme som varer lengre enn vanlige orgasmer.

Man kan gjøre mye ut av den nye formen for sex. Kle seg ut i sexy kostymer for å pirre hverandre. Kanskje et hemmelig tegn betyr hva dere ønsker dere, slik at dere begge er klare til helgekosen. En buttplugg kan være det du trenger da.